Selv med relativt kald temperatur og litt sno på stadion fikk de omtrent 40 løperne vært i aktivitet før de gikk inn for en kopp varm saft og en bolle. Det gjør seg alltid. Bra innsats i dag også.

Mange av deltakerne tok seg tid til å teste skiskyting. En stasjon ute, og en stasjon inne på skihuset. Det var bruk av lasergevær og elektroniske blinker. Tre av løperne fra fra NNS stilte opp som instruktører. Dette var kjempeartig. Takk til Peter, Carmen, Borghild og Toril for organisering og veiledning. Det var flere som fikk tenning på skiskyting i dag. Kanskje vi ser dere igjen på skiskyting sin trening på torsdager? 

Også i dag stilte Nord-troms Turlag med to løypeguider. De er både blide og hyggelige, så kanskje de får noen med seg på tur neste gang de stiller opp (kanskje 15.mars). Takk til Sunniva og Nina fra Nord-Troms Turlag.  

Takk også til NIL ski- og skiskyting sine foreldre som stiller opp sånn at vi kan ha onsdagsrenn, skikafé og artige opplegg både ute og inne. Dugnadsånden lever godt i skigruppa, men den tas ikke for gitt.