Velkommen til Grieg-Cup 2023 - onsdagsrenn på Saga skistadion

Påmelding på nett med frist 4. januar.

Nordreisa IL Ski og Skiskyting starter opp Grieg-Cup med første renn onsdag 11. januar. Totalt arrangerer vi Grieg-Cup 10 onsdager framover.

I år lanserer vi et nytt konsept, og vi ønsker barn, unge og voksne velkommen til å delta. Dette er en aktivitetskveld for alle - "aktivitetsonsdag", enten du først og fremst vil bruke onsdagskvelden til å møte venner, spise boller og ellers gå en liten tur på ski, eller du er med for å trene eller kanskje til og med vinne? Eller for bestemor og tante som vil være med å heie.

Sjekk den nye plakaten med informasjon om årets onsdagsrenn. Det er flere nye tilbud :)

Det blir vanlig onsdagsrenn med faste distanser, anbefalte distanser eller fri distanse for de minste samt treningsrenn for aktive løpere.

Nytt i 2023: Langrenncrossløype med kuler, hopp, staup og slalom. Andre spennende aktiviteter i løpet av sesongen, f.eks. skiskyting med laser.

Boller og varm saft inne på skihuset etter løpet. Vi trekker premier på startnummer noen onsdager. Full premiering ved avslutning i mars.

Alle er hjertelig velkommen!

Påmelding

I år legger vi til rette for elektronisk påmelding via hjemmesiden til NIL. Benytt påmeldingsskjemaet på denne siden, så blir påmeldingen registrert. Startummer deles ut i Saga Skihus på to tidspunkter i forkant av oppstart - det annonseres på hjemmesiden og på vår FB side. De som ikke har anledning å melde seg på via skjemaet, kan sende melding på sms eller på FB messenger til Rune Benonisen, tlf. 906 60 70.

Deltagerpris er kr. 350 pr. barn for 10 renn. Betaling skjer ved henting av startnummer.

Deltagere på idrettskolen og aktive løpere blir påmeldt direkte, og skal ikke fylle ut påmeldingsskjema. De har deltagerprisen for Grieg-Cup inkludert i medlemsavgiften.

Påmeldingsskjema

Starttidspunkt og renndager

Deltakerne vil også i år få faste starttider som vil gjelde for hele sesongen. Startlista vil legges ut på hjemmesidene før første renn. I år vil vi låne ut startnummer, og vil ha de tilbake ved siste renn.

Første start er kl. 18.00. De yngste starter først, og det vil være 15 sekund mellom hver løper. Alle løperne vil få registrert en tid. For de minste er det ikke satt hvor langt de skal gå, men vil være angitt anbefalt løypelengde.

  • 0-7 år: Fri distanse, anbefalt 0,5 km
  • 8/9/10år: Fri distanse, anbefalt 1 km
  • 11-12 år: 1,5 km for aktive
  • 13-16 år: 2,6 km for aktive
  • 17 år og eldre: 4,2 km

Løpere som er yngre enn 13-årsklassen, det vil si løpere som fyller 12 år i 2022, har enkeltstart hver gang. Fra 13-årsklassen er det også fellesstart som i tabellen under. Det gjelder i hovedsak de aktive løperne. Det er også mulig å gå vanlig enkeltstart også for deltakere over 13 år.

Renndager

Dato Stilart 0-12 klasse 13+ klasse
11. januar Klassisk Enkeltstart Enkeltstart
18. januar Skate Enkeltstart Fellesstart
25. januar Klassisk Enkeltstart Fellesstart
1. februar Skate Enkeltstart Enkeltstart
8. februar Klassisk Enkeltstart Enkeltstart
15. februar Skate Enkeltstart Fellesstart
22. februar Klassisk Enkeltstart Fellesstart
1. mars Skate Enkeltstart Enkeltstart
8. mars VINTERFERIE    
15. mars Klassisk Enkeltstart Enkeltstart
22. mars Skate Enkeltstart Fellesstart

Premie

Alle som er påmeldt Grieg-Cup får premie. Det deler vi ut på siste renndag som er 22. mars. Ellers stiller foreldre opp med boller og varm saft på renndagene, og vi legger opp til salg av kaffe og vafler til de voksne.

I år sponses vi av Grieg Seafood. Sport1 - Nordtro stiller opp med smørehjelp. Takk for den støtten!