Nordreisa IL Ski og Skiskyting holder til i Nordreisa kommune i Nord-Troms. Hovedanlegget for ski og skiskyting er Saga skianlegg som ligger ca. 1 km fra regionsenteret Storslett. E6 går gjennom kommunesenteret, og gir enkel adkomst med bil og buss. Nærmeste flyplass er Sørkjosen lufthavn som ligger ca. 5 km fra stadion.

For å komme til Saga Skistadion tar du av fra E6 ved Haltibygget og fortsetter om lag 1200 m lang Fylkesvei 352 (Kildalsveien). Det er gode parkeringsmuligheter tett opp til stadion.

I Saga skianlegg finner du en flott langrenns- og skiskytterarena samt mange kilometer med oppkjørte løyper. Løypenettet er utviklet gjennom mange år, og består av ca. 6-7 km. lysløype samt totalt 13 km. trenings-/konkurranseløype. Konkurranseløypene i Saga har vært FIS-godkjent, og vil bli resertifisert i løpet av 2023.

I tilknytning til hovedløypenettet, har vi turløype på ca. 17 km. Et naturlig startsted for turløypa er i Krakenes. Totalt har vi mulighet for ca. 30 km. med skispor med utgangspunkt i Saga skianlegg.

Sjekk når det sist ble kjørt løyper i Saga skianlegg/Krakenes ved å gå til skisporet.no og søk Saga skianlegg. Vi har også en værstasjon i Saga.

Saga skihus ligger på stadion og ble tatt i bruk i 2016. Skihuset er et fantastisk samlingssted for skifamilien, og rommer stor sal med scene, kjøkken med industristandard, 7 toaletter, 2 garderober, smørebod med 5 smørebenker og ventilasjon, garasje til tråkkemaskin og scooter samt kontor for løypekjørere. På stadion finnes også et permanent bygg for tidtakere, speaker og rennkontor.

Vi har mulighet for handicapparkering rett ved Saga Skihus. Skihuset er bygget etter standard for universell utforming og har blant annet rullestolrampe.  Det er tilrettelagt for handikappede både i garderobene og toalettene.

 

Ut.no har også fine beskrivelser av turmulighetene i Saga og Krakenes:

Saga skianlegg - 13 km treningsløype

Saga skianlegg og Krakenes